Od prvog predavanja su odnosi krenuli na bolje

5. srpnja 2024.

Male grupe su nam puno pomogle u međusobnom razumijevanju. Spoznali smo dobronamjernost koju imamo jedno prema drugom. Najviše nam je pomoglo predavanje o ludom krugu i kako je važno da barem jedno u tom trenutku stane. Od prvog predavanja su odnosi krenuli na bolje, naravno ima još mjesta za rad.

Ono što je pravo čudo Frano je krenuo na Misu. Više nije bijesan na spomen Mise, molitve, dragoga Boga. Počeo je gledati drugačije na brak, djecu i vjeru. Vjerujem da je su tu puno doprinijele male grupe jer je i iz drugih svjedočanstava čuo ono što sam mu ja pokušavala objasniti, vjerojatno, na pogrešan način.

Male grupe su nas jako zbližile i otvorile jedno drugome na svim razinama.

Tokom dana lakše dođemo jedno do drugog i zatražimo ono što nam treba (zagrljaj, podrška, razgovor). Stvari više ne ostaju u mraku, laži i ne „brundamo“ sami za sebe.

Odvažimo se i pitamo iako nekad riječi jedva izgovorimo. Ja sam osobno shvatila koliko mi je neugodno pričati i tražiti ono što mi treba. A Frano opet koliko misli da je za sve kriv. Vjerujem da će biti još spoznaja.

Kritika nemamo, stvarno nam je super bilo. Prijedlog imamo za male grupe drugi dio. Stvarno nam je super bilo. Hvala Vam oboma na vašem trudu.

Pročitajte i ovo

Kristofori - Ustanova za promicanje kršćanskih vrednota

Ivana Generalića 3, 48000 Koprivnica
OIB: 26050530608
Financirano sredstvima