Molitva za obnovu i iscjeljenje braka i obitelji

9. veljače 2018.

Iz osobnog iskustva, ali i u radu s parovima kroz male grupe „Ljubav i poštovanje“ i program „Izgradnja obitelji“, uvidjeli smo da se većina supružnika bori sa sličnim poteškoćama, koje u sebi imaju isti ili sličan uzrok.

Upravo to često dovodi do burnih reakcija, neshvaćanja, osjećaja manje vrijednosti, odbačenosti, nepoštovanja i manjka ljubavi. I zbog svega smo često zbunjeni, obeshrabreni, osuđujemo jedno drugo i često kao da smo došli pred zid.

U svemu tome, često stradaju i djeca.

Iako se trudiš, kao da ne možeš maknuti određene prepreke i prestati konstantno reagirati na isti način, a često te frustriraju i reakcije supružnika i često ih ne razumiješ.

Zašto to sve ne biste donijeli pred Gospodina i „ciljano“ molili da se određene prepreke maknu, da vaš odnos bude iscijeljen i obnovljen? Da bude obnovljeno i tvoje srce i srce tvoga supružnika, srca tvoje djece?

Donosimo molitvu po kojoj možeš, povremeno ili često, donositi pred Gospodina sebe, svoj brak, svoju djecu i moliti za obnovu i iscjeljenje.

Molitvu pisanu u ženskom rodu možeš pročitati ili preuzeti ovdje, a u muškom rodu ovdje.

Preporučamo ti da ovu molitvu moliš i u sklopu našeg projekta „Deset pravednika“, kojem je cilj obnova brakova i obitelji.

Neka ti ova molitva donese obilje blagoslova i neka Gospodin obnovi i iscijeli tvoje srce, srce tvoga supružnika i srca tvoje djece.

Ustraj! I ne zaboravi proslijediti svima onima za koje znaš da im je potrebna i da će im koristiti!

Pročitajte i ovo
Male grupe (tečajevi)

Male grupe (tečajevi)

Parovi u Hrvatskoj svjedoče da su sudjelovanjem u malim grupama, pomoću priručnika, koji je jednostavan, zabavan, inspirativan, poučan i iznimno koristan, osjetili poboljšanje odnosa u svojem braku ili vezi (više o vezama, kako pronaći pravog partnera, te o pripravi za brak pročitajte ovdje). Male grupe izuzetno će utjecati na vaš brak, vezu, vaše roditeljstvo i zasigurno […]

Modeli tečaja i prijava Ljubav i poštovanje

Modeli tečaja i prijava

Jeste li spremni uložiti u svoj brak, vezu ili svoju obitelj? Ulaganjem u ovaj iznimno koristan tečaj, ulažete u sebe, svoj brak ili svoju vezu, u svoju obitelj, te – kroz dublje shvaćanje međuljudskih odnosa – čak i u svoj profesionalni život! Izvrsna je stvar što ulaganjem u tečaj pomažete da se on širi i […]

Modeli tečaja i prijava Ljubav i poštovanje

Program “Izgradnja obitelji”

Pritisci koje nam svijet servira, posebno u zadnje vrijeme, naše rane, događaji iz prošlosti koji su nas negativno obilježili, nerazumijevanje bližnjih i duhovne borbe, kojih često nismo svjesni ili ne znamo kako im se oduprijeti, dovode u našim obiteljima ili u nama samima do „ludih krugova“. Često jedan partner, nesvjestan da je u duhovnoj borbi, […]

Kristofori - Ustanova za promicanje kršćanskih vrednota

Ivana Generalića 3, 48000 Koprivnica
OIB: 26050530608
Financirano sredstvima