15-dnevni plan za brak ili vezu

12. veljače 2018.

Prijaviti se možete putem web-obrasca ovdje.

Tko može sudjelovati u petnaestodnevnom planu?

Osoba slomljena srca – osoba u krizi, puna boli i nesigurna zbog gubitka povjerenja. (Mogu se poistovjetiti s takvim osobama jer su se moji roditelji razveli, ponovno vjenčali, rastavili i ponovno vratili jedno drugome.)
Osoba koja želi obogatiti odnos – netko tko želi učiniti nešto drukčije kako bi osvježio, osnažio i usmjerio brak u pravom smjeru.
Osoba koja se je nedavno vjenčala – ona je entuzijastična i želi započeti na pravim temeljima te održavati taj entuzijazam i tempo.

Bez obzira u kojoj fazi se nalazite, sljedećih petnaest dana pomoći će vašem braku ili vezi.

U ovih 15 dana:

1. saznat ćete što u razgovoru, prema istraživanjima, može najviše pomoći vašem odnosu
2. naučit ćete kako primijeniti test od 60 sekundi na svom supružniku, koji pokazuje kako možete snažno utjecati na svoj brak ili vezu
3. uvidjet ćete razliku između ružičaste i plave. Taj je uvid mnogima poboljšao brak
4. prepoznat ćete načine koje koristite kako biste motivirali svog supružnika, a imaju suprotan učinak od željenog, iako to činite iz najbolje namjere.
5. izaći ćete iz onoga što nazivam „ludi krug“, u kojem se parovi, zarobljeni vrte jer neispravno tumače način na koji reagiraju jedno na drugo – kada se on povlači, a ona bi htjela riješiti stvari.
6. naučit ćete kako smekšati supružnika u nekoliko rečenica, u kratkoj poruci koju ću vam pomoći napisati
7. počet ćete uviđati snažnu vrijednost i radost koja se nalazi u davanju supružniku onoga što on treba, ali možda ne zaslužuje.

Jeste li spremni prijaviti se i započeti s petnaestodnevnim planom kako biste poboljšali svoj brak ili vezu?
Tijekom 15 dana primit ćete sedam e-mailova koji će osvježiti i osnažiti vaš brak ili vezu.

Prijaviti se možete putem web-obrasca ovdje.

Molitva za obnovu i iscjeljenje braka i obitelji

Donosimo molitvu po kojoj možeš, povremeno ili često, donositi pred Gospodina sebe, svoj brak, svoju djecu i moliti za obnovu i iscjeljenje.

Molitvu pisanu u ženskom rodu možeš pročitati ili preuzeti ovdje, a u muškom rodu ovdje.

Privatnost podataka i uvjete korištenja možete vidjeti ovdje.

Uz ljubav i poštovanje,
dr. Emerson Eggerichs, Ph.D., osnivač i predsjednik službe Ljubav i poštovanje

Pročitajte i ovo
Male grupe (tečajevi)

Male grupe (tečajevi)

Parovi u Hrvatskoj svjedoče da su sudjelovanjem u malim grupama, pomoću priručnika, koji je jednostavan, zabavan, inspirativan, poučan i iznimno koristan, osjetili poboljšanje odnosa u svojem braku ili vezi (više o vezama, kako pronaći pravog partnera, te o pripravi za brak pročitajte ovdje). Male grupe izuzetno će utjecati na vaš brak, vezu, vaše roditeljstvo i zasigurno […]

Modeli tečaja i prijava Ljubav i poštovanje

Modeli tečaja i prijava

Jeste li spremni uložiti u svoj brak, vezu ili svoju obitelj? Ulaganjem u ovaj iznimno koristan tečaj, ulažete u sebe, svoj brak ili svoju vezu, u svoju obitelj, te – kroz dublje shvaćanje međuljudskih odnosa – čak i u svoj profesionalni život! Izvrsna je stvar što ulaganjem u tečaj pomažete da se on širi i […]

Modeli tečaja i prijava Ljubav i poštovanje

Program “Izgradnja obitelji”

Pritisci koje nam svijet servira, posebno u zadnje vrijeme, naše rane, događaji iz prošlosti koji su nas negativno obilježili, nerazumijevanje bližnjih i duhovne borbe, kojih često nismo svjesni ili ne znamo kako im se oduprijeti, dovode u našim obiteljima ili u nama samima do „ludih krugova“. Često jedan partner, nesvjestan da je u duhovnoj borbi, […]

Kristofori - Ustanova za promicanje kršćanskih vrednota

Ivana Generalića 3, 48000 Koprivnica
OIB: 26050530608
Financirano sredstvima