Posjeti portal Book.hr

Želiš li se vratiti u Crkvu? Ili želiš "samo" napredovati u svom odnosu prema Bogu i Crkvi?...

Dvadeset četiri sata dnevno... sedam dana tjedno... s Bogom i njegovom riječi! Posjeti portal Book.hr i susretni Božju riječ na nov i drugačiji način! Opširnije

Želiš li se vratiti u Crkvu? Ili želiš "samo" napredovati u svom odnosu prema Bogu i Crkvi?...

Dvadeset četiri sata dnevno... sedam dana tjedno... s Bogom i njegovom riječi! Posjeti portal Book.hr i susretni Božju riječ na nov i drugačiji način! Opširnije

Susreti svjedočanstva

  Karizmatski susret u Splitu

  Split

  Točan termin i novu lokaciju susreta objaviti ćemo na našoj web stranici, Facebook-u i portalu

  Ove su susrete „Kristofori” počeli održavati 2012. godine, a njihovo se nastojanje oko evangelizacije na taj način od godine 2013. poklapa i sa željom tada izabranog pape Franje, koji od samog početka svog pontifikata poziva da kršćani iziđu iz crkvenih prostorija i potraže zalutale i posustale vjernike, te ih pokušaju vratiti Bogu i Crkvi.

  Svaki se susret sastoji od slavljenja Gospodina pjesmom, nagovora i molitve za potrebne. „Kristofori” se u svojoj evangelizaciji drže smjernica apostola Pavla čije se naviještanje evanđelja nije sastojalo u uvjerljivim riječima ljudske mudrosti već u očitovanju Duha Svetoga i Božje sile. Isus nas u današnjem evanđelju poziva da evangeliziramo vjerom jer će nas samo tako pratiti znaci koji će nevjernicima otvoriti srce da mogu povjerovati. Jedan od znakova je i taj da će oni koji vjeruju polagati ruke na bolesne i bolesnima će biti dobro.

  Ako vam je vjera malaksala ili imate potrebu da se za vas pomoli netko tko zaista vjeruje kako Isusov poziv na širenje evanđelja čudesnim znakovima vrijedi i danas, a teško vam je pronaći nekoga tko bi imao vremena, vjere i dovoljno ljubavi da se za vas pomoli, dođite danas na MES u Split.


  Fotografije s prošlih susreta u Splitu

  DSC 0136
  DSC 0166
  DSC 0227
  DSC 0145
  DSC 0216
  DSC 0212
  DSC 0232
  DSC 0129
  DSC 0205
  DSC 0157
  DSC 0127
  DSC 0206


  SLAVLJENJE - PREDAVANJA - MOLITVA ZA OZDRAVLJENJE


  Organizator: Kristofori Medijski pokrovitelj: Book


  Ako želite primati informacije o susretima (vrijeme održavanja te ostale obavijesti), pošaljite svoj e-mail na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili popunite obrazac:


  captcha
  Powered by BreezingForms

  Napomena: Molimo Vas da u e-mailu OBAVEZNO navedete mjesto u koje dolazite na susret, te svoj broj mobitela ako informacije želite primati i putem SMS-a (na početku mjeseca i/ili nekoliko dana prije održavanja susreta)

   

  Novi Book

   b89