U Tvojoj prisutnosti

Svjetski hit i bestseller „U Tvojoj prisutnosti“ autorice Sarah Young objavljena je na hrvatskom jeziku 2016. godine u izdanju Biblioteke „Figulus“. Prevedena je na 29 jezika: englesko izdanje prodano je u nevjerojatnih 35,000,000, a hrvatsko u 18,000 primjeraka što svjedoči o njezinoj iznimnoj popularnosti među čitateljima širom svijeta.

Knjiga je dostupna u dvije verzije: u jednoj se Isus obraća ženama, a u drugoj se verziji obraća muškarcima. Obje su verzije osvojile srca čitatelja diljem zemlje. Knjiga je dostupna u formatu molitvenika koji se lako može smjestiti u malo veći džep ili žensku torbicu.

Poziv na intiman odnos s Bogom

„U Tvojoj prisutnosti“ nije samo knjiga – ona je poziv na intiman odnos s Bogom. Ova nas knjiga vodi kroz iskustvo prisnog i osobnog poznavanja Boga, potičući nas da živimo život u izobilju. Autorica Sarah Young uvodi nas u svijet razmatranja na vrlo jednostavan način - kroz molitvu koja produbljuje vjeru, potiče obraćenje srca i jača našu odlučnost da slijedimo Krista.

„U Tvojoj prisutnosti“ može poslužiti i kao molitvenik i devocionalni dnevnik. Sarah Young prenosi poruke koje je primila tijekom svojih posvećenih trenutaka molitve, potičući čitatelje da slušaju glas Isusa, primaju utjehu, nadu i smjer za svoje živote. S pomoću meditacija za 365 dana, knjiga svakog dana pruža priliku za duhovni rast, ohrabrenje i uživanje u Božjoj prisutnosti.

„U Tvojoj prisutnosti“ nije samo knjiga riječi; ona donosi jedinstveno iskustvo – poziv na dublju povezanost s Isusom. Ova knjiga, koja seže do srca čitatelja, poziva nas da doživimo mir u prisutnosti Spasitelja koji je uvijek s nama.

Svoj primjerak knjige možete potražiti na web-shopu Biblioteke Figulus, a ulomak za svaki dan u godini na našem portalu Book.hr.

U Tvojoj prisutnosti

Kristofori - Ustanova za promicanje kršćanskih vrednota

Ivana Generalića 3, 48000 Koprivnica
OIB: 26050530608
Financirano sredstvima