Ljubav i poštovanje

Knjiga „Ljubav i poštovanje“ otkriva jedinstvenu tajnu uspješnog braka. Autori, dr. Emerson Eggerichs i njegova supruga Sarah, donose revolucionarnu poruku o tome kako zadovoljiti temeljne potrebe žena i muškaraca, stvarajući harmoničan odnos pun ljubavi i poštovanja.

Ljubav, kao najdublja ženina potreba, čini je sretnom kada je ispunjena. S druge strane, poštovanje predstavlja muškarčevu najdublju potrebu, čineći ga sretnim kada je ta potreba zadovoljena. Kroz ovo jednostavno, ali duboko razumijevanje, autori otkrivaju kako nezadovoljenje ovih potreba može dovesti do nereda u braku te nude rješenja kako se suočiti s bračnim problemima na jednostavan i biblijski utemeljen način.

Knjiga istražuje zašto dolazi do sukoba u braku te pruža odgovore i biblijske naputke kako ih riješiti. S više od 2,2 milijuna prodanih primjeraka, ovaj bestseller New York Timesa postao je klasičan priručnik o braku.

Dr. Emerson Eggerichs, stručnjak za obiteljski pastoral, i Sarah, s više od trideset godina iskustva u savjetovanju bračnih parova, prenose učinkovitu poruku o povezanosti ljubavi i poštovanja. Ova knjiga nije samo vodič kroz bračne izazove, već i poziv na put ljubavi i poštovanja, prema Božjem planu za snažan i trajan brak.

Biblioteka Figulus ovu knjigu donosi u mekom i tvrdu uvezu, a više o autori i izdanja možete pronaći ovdje.

Ljubav i poštovanje

Kristofori - Ustanova za promicanje kršćanskih vrednota

Ivana Generalića 3, 48000 Koprivnica
OIB: 26050530608
Financirano sredstvima