5 minuta za brak i obitelj

Možda si na početku braka, možda si u braku duže vrijeme… Možda nemaš nekih velikih poteškoća u odnosu sa supružnikom, ali imaš određena pitanja i nejasnoće. Možda imaš ogromnih problema u braku i imaš puno pitanja i nejasnoća. Možda si pred razvodom i situacija ti je uistinu i više nego teška. Možda je supružnik otišao od tebe…

Gdje god se nalaziš ovog trena, ova knjiga bit će ti ogromna pomoć.

“U braku smo se osjećali kao suparnici, optužujući jedno drugo za situaciju u kojoj se nalazimo. Vjerovali smo da je tako zbog “onog drugog” i da bi sve bilo bolje ako se taj drugi promijeni, tada bismo se i mi sami promijenili. Nismo bili zadovoljni, htjeli smo popraviti odnos, ali nismo znali kako. Tada sam otkrila „5 minuta za brak i obitelj“.”

Što kada smo u odnosu gdje ima slike, a nema tona? Kad ti se rađaju misli poput:

  • „Što je meni ovo trebalo?“ i: „Zašto Bog ovo dopušta i zašto nas je uopće spojio?“;
  • „Kako moj suprug / moja supruga ne razumije što mu / joj pokušavam reći?“;
  • „Kako me ne čuje?“;
  • „Zašto se tako ponaša?“;
  • „Zašto se zatvara i bježi?“;
  • „Zašto kvoca i prigovara?“;
  • „Zašto su mu drugi i/ili roditelji važniji od nas, mene i djece?“;
  • „Ja želim raditi na braku, on/ona ne želi“,
  • „Nije mu stalo!“;
  • „Dosta mi je svega“…

Ova knjiga dat će ti smjernice za svaki dan: kuda ići i kako u svome braku i obitelji ići ispravnim putem. Dat će ti mnoge alate, „oružje“ za borbu, vodit će te, hrabriti, podizati kad padneš. Dat će ti odgovore na pitanja: Zašto moj supružnik ponekad reagira onako kako reagira? Zašto ja ponekad reagiram onako kako reagiram, i kako postupiti, kako krenuti dalje, kako izaći iz određenih situacija?

Ako se dvoumiš, pročitaj ovaj članak pod nazivom „Treba li mi ova knjiga?“.

Umnoži talente

“Obogatili ste nam život i pomogli da ostvarimo sklad. Mir i ljubav je u obitelji veći, više se svi međusobno razumijemo. Otkrili ste nam tako jednostavan, a tako velik, rekla bih, recept uzajamne ljubavi, poštovanja i razumijevanja jedni drugih.”

Knjiga sadrži i druge vrijedne smjernice koje će ti pomoći da obnoviš ili spasiš brak, ali prije svega da Gospodin izgradi tebe!

I na kraju, vrlo, vrlo bitno i važno – umnoži talente! Podijeli ove istine i „oružja“ i s drugima! Preporuči im knjigu ili kupi barem još jedan primjerak i pokloni ju nekome, nekome za koga znaš da mu itekako treba. Nikada ne znaš čiji brak, obitelj ili dušu možeš spasiti, a sebi osigurati veliko blago na Nebu! Neka te vodi Duh Sveti, Duh Istine i Hrabrosti!

Autori

5 minuta za brak i obitelj - naslovnica

Kristofori - Ustanova za promicanje kršćanskih vrednota

Ivana Generalića 3, 48000 Koprivnica
OIB: 26050530608
Financirano sredstvima