Portal Book.hr

Budući da nam je cilj doprijeti do što više ljudi, odlučili smo napraviti besplatnu verziju časopisa Book u obliku portala Book.hr. To je neprofitni vjerski medij namijenjen svim dobnim skupinama, na kojem objavljujemo kvalitetne tekstove za osobnu izgradnju i rast u duhovnosti.

Portal Book.hr

Vjerujemo da će određeni broj naših čitatelja htjeti zadržati tiskano izdanje i od njega nećemo odustati tako dugo dok takvih čitatelja bude. Jednako tako vjerujemo da će portal Book.hr zaživjeti i biti na istinski blagoslov svojim čitateljima, a još više svojim suradnicima.

Ponekad svi „padnemo”, osjećamo se loše, ali zato su tu tekstovi na portalu Book.hr. Želja nam je evangelizirati tako da se i pojedinci koji su „odlutali” požele vratiti vjeri. Da osjete kako im kroz naše članke progovara Onaj koji nas je sve stvorio. Jer Jedan je ipak ostavio svojih 99 ovaca kako bi se vratio po jednu zalutalu. Zahvalni smo na ukazanoj prilici i povjerenju koje nam je dato i želimo slaviti Boga i iskazivati mu hvalu kroz svoj rad i portal Book.hr.

Na našem portalu svakog dana donosimo edukativne, informativne i razvedravajuće sadržaje. Među njima izdvajamo samo dio, a to su: dnevna misna čitanja s audio snimkama, svetac dana, doza humora, mudrost dana, misao iz Katekizma Katoličke Crkve. Također donosimo svjedočanstva čitatelja i poticajnu kršćansku poeziju kao i članke koji pomažu u duhovnom razvoju i mnoštvo ostalog korisnog i zabavnog sadržaja.

Kristofori - Ustanova za promicanje kršćanskih vrednota

Ivana Generalića 3, 48000 Koprivnica
OIB: 26050530608
Financirano sredstvima