fbpx

book hr banner 130x1000px

Ozdravljenje od epilepsije

Ozdravljenje od epilepsije

To mi je bio drugi put da sam bio kod Vas na duhovnoj obnovi... Potaknulo me to što su moja dva prijatelja koja su jako psovala...

(MES u Dugom Selu)

"To mi je bio drugi put da sam bio kod Vas na duhovnoj obnovi... Potaknulo me to što su moja dva prijatelja koja su jako psovala, baš kao i ja, nakon odlazaka na duhovnu obnovu, sveli psovanje na minimum. Pozvali su me da dođem i da vidim kako to sve izgleda…

Kada sam prvi put otišao na susret i vidio sve one ljude koji vjeruju i koji su uporni, jednostavno sam znao da će mi Bog pomoći u svemu.

Kad sam na susret otišao drugi put, dok ste zazivali Duha Svetog, zatražio sam izlječenje od epilepsije od koje bolujem malo više od godinu dana. Na početku se nisam mogao skoncetrirati, ali u jednom su mi trenu iz glave nestale sve misli i jedino što sam čuo bio je Vaš glas. Nedugo nakon toga, rekli ste da jedna osoba boluje od epilepsije, i tada su me prošli trnci i čelo mi je na kratko bilo vrlo vruće. U tom sam trenu jednostavno osjećao neko olakšanje. Kada ste pitali za svjedočanstva, nisam bio siguran da se to baš meni dogodilo, pa zato nisam izašao pred sve te ljude, a i bilo me strah, ne znam zašto.

Prije sam morao redovito spavati zbog epilepsije, a sada svaku večer, kako smo na praznicima, sjedimo kod prijatelja i družimo se do kasnih sati i to već više dana za redom i, evo, hvala Bogu, još nisam imao napad"

V. G.