fbpx

book hr banner 130x1000px

Konačno mogu prihvatiti sebe

Osjećam se od tada puno mirnije

Konačno mogu prihvatiti sebe takvu kakva jesam i kakvu me Gospodin želi

Iskreno, meni je osobno molitva otvorila novu dimenziju osjećaja Božje blizine i prisutnosti u mom životu, tijekom molitve sam u sve četiri sobe spoznala puno o sebi i otkrila niz zapreka koje su me kočile i sputavale u životu, na čemu sam svima neizmjerno zahvalna i iskreno zadivljena milošću

Božjom što postoje Kristofori i što donose na toliko raznih načina SVJETLO svima koji traže pomoć.

Iskreno osjećam se od tada puno mirnije i moje je pouzdanje u Božju milost i pomoć silno poraslo zahvaljujući molitvi za mene i moje bližnje i neka vas sve na tome i svemu ostalome Gospodin obilno BLAGOSLOVI u svemu što činite!

Lakše se suočavam sa problemima na koje nailazim jer znam da je to na DOBRO u konačnici i sada vjerujem da je to sve put kojim nas dragi Bog približava SEBI, Trudim se primjenjivati savjete koje sam primila. Primjerice, jedan od molitelja je posebno naglasio dimenziju dubine u molitvi koju Sveti Pavao navodi kao jednu od četiri važne stvari u molitvi, i pokušavam to u svakodnevnom životu provoditi i osjećam da mi donosi radost i mir, za koje su se uz ostalo Tereza i Zaharija molili za mene. Oni su mi pomogli da ISUS iz mog RAZUMA STIGNE U MOJE SRCE i od tada imam poseban osjećaj radosti i mira kada se tijekom molitve ili neke druge prilike toga sjetim i to osjetim u svom srcu (nešto posebno lijepo:) Drugi molitelj mi je uz ostalo spomenuo da sebe prihvatim takvu kakva jesam i da se ne trudim kao što sam dosada grčevito pokušavala još nešto bolje i više napraviti, već da sebe prihvatim i da prihvatim to da mogu pogriješiti i da si to znam oprostiti, a ne se okrivljavati i mučiti i sebe i druge oko sebe. To mi pomaže u svakodnevici i uistinu osjećam i vidim razliku. Nakon molitve u posljednjoj sobi, cijela molitva Kristofora za mene i moje bližnje kao da se poput puzzli složila u jasnu cjelinu. Tu sam saznala za zlo koje je napalo moje obiteljsko stablo i sve nas i po molitvama koje su nada mnom izmoljene u posebnom miru i Božjoj blagosti i milosrđu ,prenesenom po poslužiteljima moliteljima osjetila čišćenje od tog zla. O BOŽE MILOSRDNI VELIK SI I DOBROSTIV! O BOŽE SVEMOGUĆI HVALA TI I BLAGOSLOV SVOJ MOLIM TE donesi Kristoforima!

Osjetila sam milost Gospodinovu, neizmjernu milost i dobrotu. Osjetila sam posebno olakšanje i shvatila što se to događalo i zašto sam bila pozvana da dođem na molitvu kod Kristofora.

BOG UVIJEK NAĐE NAČINA DA DOĐE DO NAŠEG SRCA! Kod mene se uistinu puno, puno trudio i mnoge mi je ljude poslao da mi pomognu i meni i mojim bližnjima. Neka ih na tome DRAGI BOG OBILNO SVE BLAGOSLOVI.

Odmah po dolasku smo prenijeli svoja iskustva i svjedočanstva najbližima koji su uz nas isto bili uključeni u molitvu. Zanimljivo je bilo vidjeti njihove reakcije, koje su uistinu bile raznolike, a mene osobno je posebno dojmila mirnoća kojom sam zajedno sa suprugom prihvatila sve te stavove.

"Mir vam svoj dajem..." veli GOSPODIN BOG NAŠ! I nas dvoje ga je te nedjelje primilo u izobilju, a meni je tog mira i trebalo u izobilju.

Neki od bližnjih su pokazali poseban nemir dok su slušali moje svjedočanstvo, suprug me iznenadio, koji je inače šutljiv, svojom podrškom i načinom kojim je branio što sam rekla i što smo oboje doživjeli svaki na svoj način. Neki su bližnji bili suzdržano zatečeni, i činilo se ipak stava koji ih nije poticao na slično iskustvo. Te sam večeri i tih dana spoznala sve te "kočnice" koje se trude da nas odmaknu od BOŽJEG MILOSRĐA.

Za divno BOŽJE ČUDO (koje mi je upravo molitva Kristofora donijela) sve sam to mogla U POSEBNOM MIRU čuti i spoznati, BOGU HVALA!

Iako sam prije molitve bila i zbunjena i znatiželjna kako će to biti, poslije sam shvatila otkud sve to i da je upravo najbolje bilo baš tako kao je bilo. Dobila sam dovoljno potrebnih uputa i sve drugo što sam htjela znati ili pitati a nisam ni saznala ni pitala mi nije trebalo, naprotiv sigurna sam da bi me mogući odgovori samo zbunili jer ih nisam prije molitve mogla ni čuti na pravi način. Tako da uistinu nemam ništa osim pohvala za organizaciju i izvedbu molitve svih vas koji ste u tome nesebično sudjelovali i pomogli mi po milosrđu BOŽJEM! HVALA VAM SVIMA još jednom!

Bilo je nekolicina i iznenađujuće pozitivnih komentara mojih bližnjih na svjedočenje koje sam im prenijela. Kasnije sam i spoznala da je i to u stvari bilo za očekivati od njih.

Sama sam odlučila već ubrzo nakon molitve da ću napisati svoje svjedočanstvo, i da ću pričekati neko vrijeme za to jer sam shvatila još bolje kako se neke stvari i Božja milosrđa događaju postepeno, dan po dan kroz dulji period, posebno kad je riječ o promjeni našeg srca i približavanju Bogu.

Odluka o pisanju svjedočanstva mi je i u stvari obaveza koju osjećam da trebam učiniti, mada je za razliku od prijašnjih obaveza koje su mi stvarale grčeve, u ovom slučaju nosim bez ikakva opterećenja u sebi, U MIRU :) Vjerujem da će se i kod mojih bližnjih skupiti niz stvari koje će biti za navesti u tom svjedočanstvu, i mada su prvi komentari bili rezervirani, a neki i čak kontra mog odlaska na molitvu, shvatila sam zašto su bili baš takvi i isto tako već sad vidim kako se i na njima događaju promjene, a bez da sam se trudila da im išta riječima dokažem (što je isto bila jedna od niza korisnih uputa i savjeta koje sam tijekom molitve Kristofora primila:) Evo pišem ovo svjedočanstvo već dva dana :)


Tekst je objavljen u izvornom obliku bez lekture