fbpx

book hr banner 130x1000px

Ljubav i poštovanje - Iskustva i svjedočanstva

Hvala dragom Bogu što mi je na put stavio male grupe „Ljubav i poštovanje“ jer mislim da su spasile mene i moj brak

Moje vječno pitanje bilo je, zašto nakon svađe uvijek ja moram prva prići?! I tu sam dobila odgovor.


Svaka lekcija donosi neku novu misao, koja bi me duboko dotaknula pa sam o njoj promišljala cijela dva tjedna. Lekcija koja poziva svakog od nas na preuzimanje odgovornosti za svoje postupke, riječi i ponašanje nešto je najbolje što sam mogla čuti. Osjećam se kao da sam mnogo puta slušala, ali da su mi se uši, pa i srce otvorili po prvi put.

Moje vječno pitanje bilo je, zašto nakon svađe uvijek ja moram prva prići?! I tu sam dobila odgovor. Imala sam toliko pitanja na koja sam dobila odgovor, a uz to i prekrasna svjedočanstva drugih parova. Prije, većinu vremena provodila bih u analiziranju suprugovih mana i nedostataka, nikada niti ne pomišljajući na to da molim da njegovo ranjeno srce ozdravi. Male grupe naučile su me, i vratile na put na kojem je Bogu uistinu sve moguće ako mu dopustim da djeluje. Uz male grupe naučila sam prihvatiti svoj križ i nositi ga… Truditi se opraštati, jer i meni je oprošteno, i razumjeti i slušati. 

Jako sam zahvalna i Vama, dragi Ivana i Danijele, na svakome savjetu i molitvi. Hvala vam što ste mi okrenuli zrcalo da i ja malo pogledam u svoju nutrinu, a ne da samo kopam po suprugovim nedostatcima. Hvala vam na preporukama za molitve. Hvala dragom Bogu što mi je na put stavio male grupe „Ljubav i poštovanje“ jer mislim da su spasile mene i moj brak.

Posvjedočila polaznica malih grupa „Ljubav i poštovanje“