fbpx

book hr banner 130x1000px

Ljubav i poštovanje - Iskustva i svjedočanstva

Naučila sam da u suprugu gledam Isusa

Da će biti uvijek lako i sve idealno, neće, ali nikako ne treba odustati već svakom novom danu dati priliku, truditi se i nikako se ne obeshrabriti padovima


Tečaj „Ljubav i poštovanje” otvorio mi je oči u puno stvari. Spoznala sam da sam u puno toga griješila, da smo ja i suprug različite osobe s razlogom, da ne težimo istim stvarima, da ne mora jedan biti u pravu, a drugi automatski u krivu, već da oboje istovremeno možemo biti u pravu.

GLEDATI ISUSA U SUPRUGU

Spoznala sam koliko je bitno da žena pokazuje poštovanje svome suprugu, pa i onda kada baš nisu uvjeti za to. Zapamtila sam da u svome suprugu gledam u Isusa. Da je moj odziv moja odgovornost, da sve što dolazi iz mojih usta je ustvari u mome srcu. 

Većinom sam se vodila osjećajima i reagirala bez poštovanja, zbog čega mi je sad jako žao. Znam da će ovo što smo naučili uvelike pomoći u našem braku. Da će biti uvijek lako i sve idealno, neće, ali nikako ne treba odustati već svakom novom danu dati priliku, truditi se i nikako se ne obeshrabriti padovima, već uvijek ustati i krenuti dalje. Na kraju krajeva, Bog nas je spojio zajedno i On ima plana za nas!