fbpx

book hr banner 130x1000px

Ljubav i poštovanje - Iskustva i svjedočanstva

Ovaj tečaj je jedna od najboljih stvari koje su se dogodile u našem braku

Koliko se „ludih“ krugova“ manje odvrtilo zbog ovoga tečaja i koliko ih se prekinulo vrtiti zbog našeg novog pogleda na brak i na naše različitosti. 


Kada pomislim na ovaj tečaj prvo se zahvalim Bogu što ovako nešto postoji. Velika je privilegija sudjelovati i biti dio njega. 

Ovaj tečaj je jedna od najboljih stvari koje su se dogodile u našem braku. Uz sve što sam naučio, veliko mi je „olakšanje“ bilo što sam vidio da svi polaznici (parovi) imaju slične probleme.

Moj način razmišljanja, moje reakcije i općenito pogled na moju suprugu i brak se promijenio. Nikad nismo imali bolju komunikaciju niti smo se ikada bolje razumjeli. Više nego ikada prije nalazimo vremena jedno za drugo. Nikad prije nisam vidio svoju suprugu da toliko uživa trudeći se biti bolja osoba, bolja majka i supruga i to mi je veliki poticaj da se i ja trudim.

NISAM SHVAĆAO DA SUPRUGA NE VIDI STVARI KAO JA

Naučio sam koliko je bitno usvojiti i prihvatiti razliku između „ružičaste“ i „plave“ i koliko sam griješio osuđivajući suprugu jer stvari ne vidi kao ja. Koliko se samo „ludih“ krugova“ manje odvrtjelo zbog ovoga tečaja i koliko ih se prekinulo vrtjeti zbog našeg novog pogleda na brak i na naše različitosti…

Naša zadaća u braku je da činimo druge sretnima jer jedino tako na koncu sami postajemo sretni. Potrebno je prihvatiti Božje planove za naš brak i živjeti ga po Božjoj Riječi. Tečaj „Ljubav i poštovanje“ predivna je stvar i preporučio bih ga svim parovima nebitno u kojoj su životnoj dobi.