fbpx

book hr banner 130x1000px

Ljubav i poštovanje - Iskustva i svjedočanstva

Moj brak je spašen!

Kako svjedoči polaznica, tečaj „Ljubav i poštovanje” spasio je njezin brak: „Ja sam se promijenilla, pa je i moj suprug. Počela sam doživljavati trenutke za koje sam mislila da su nemogući...”


Kada pomislim na ovaj tečaj prvo se zahvalim Bogu što ovako nešto postoji. Velika je privilegija sudjelovati i biti dio njega. 

Ono što ovaj tečaj čini posebnim i drugačijim je sam osjećaj da je Bog prisutan i da On vodi sve. Moj brak je spašen! Nevjerojatno zvuči, ali puno toga se promijenilo u našem odnosu. Ja sam se promijenila, pa i moj suprug. Počela sam doživljavati trenutke za koje sam mislila da su nemogući. Razgovarati i razumjeti se. Ljubav i nježnost imaju novi oblik, naša komunikacija… Sve je poprimilo nekakav mir.

Znam da će opet doći teški trenutci, ali isto tako znam i vjerujem da je s nama u braku Isus, koji nas neće napustiti. Naučili smo izići iz ludog kruga, Napunili smo rezervoare. Sada je na nama samo odluka da ovako ustrajemo i dalje! Zbilja će mi nedostajati tečaj, ako ima neki drugi dio rado bi se prijavili. Dragi voditelji, hvala vam na svemu, hvala na molitvi, razumijevanju i blagosti!! Bog vas blagoslovio!