fbpx

book hr banner 130x1000px

Male grupe (tečajevi)

VIDEO DUHOVNO RATOVANJE U OBITELJI Sotona nas uporno pokušava prevariti i predstaviti supružnika kao neprijatelja

Nismo svjesni da će nas otac laži, Sotona uvijek pokušavati prevariti: na svakom mogućem koraku pokušat će nam supružnika predstaviti kao neprijatelja 


Na konferenciji za brak, obitelj i veze pod nazivom „Zadrži smjer“ koja se održala nedavno u svetištu Majke Božje Remetske, u organizaciji Društva Kristofori, govorio je i organizator konferencije i voditelj tečaja Ljubav i poštovanje, suprug i otac četvero djece – Danijel Katanović.

Danijel je na temu „Duhovno ratovanje u obitelji” progovorio o napadima s kojima se bori obitelj, a kojih najčešće nismo svjesni.

POSLJEDNJA BITKA

Sestra Lucia dos Santos, vidjelica iz Fatime, kazala je kako će se posljednja bitka između Boga i Sotone voditi upravo za brak i obitelj. Ako gledamo što se danas događa – to je upravo to. No, problem je što mi često toga nismo svjesni. Nismo svjesni da će nas otac laži, Sotona uvijek pokušavati prevariti: na svakom mogućem koraku pokušat će nam supružnika predstaviti kao neprijatelja.

„Kako sam osobno rastao kroz duhovnost, kada gledam tu bitku – uvijek sam krivio sve druge oko sebe, sebe, pa i Boga, ali nisam onoga koji je došao „da uništi, da zakolje, da proždere nekoga i uništi”. A ono što on mrzi je brak. Zašto? Jer je brak slika Nebeskog trojstva”, kaže Danijel. 

Cijelo Danijelovo predavanje na temu „duhovnog ratovanja u obitelji” možete pogldati ovdje