fbpx

book hr banner 130x1000px

Kako pronaći pravog partnera ili znati da je trenutni partner/zaručnik prava osoba za mene?

Molitva za obnovu i iscjeljenje braka i obitelji

Iz osobnog iskustva, ali i u radu s parovima kroz male grupe „Ljubav i poštovanje“ i program „Izgradnja obitelji“, uvidjeli smo da se većina supružnika bori sa sličnim poteškoćama, koje u sebi imaju isti ili sličan uzrok.

Upravo to često dovodi do burnih reakcija, neshvaćanja, osjećaja manje vrijednosti, odbačenosti, nepoštovanja i manjka ljubavi. I zbog svega smo često zbunjeni, obeshrabreni, osuđujemo jedno drugo i često kao da smo došli pred zid.

U svemu tome, često stradaju i djeca.

Iako se trudiš, kao da ne možeš maknuti određene prepreke i prestati konstantno reagirati na isti način, a često te frustriraju i reakcije supružnika i često ih ne razumiješ.

Zašto to sve ne biste donijeli pred Gospodina i „ciljano“ molili da se određene prepreke maknu, da vaš odnos bude iscijeljen i obnovljen? Da bude obnovljeno i tvoje srce i srce tvoga supružnika, srca tvoje djece?

Donosimo molitvu po kojoj možeš, povremeno ili često, donositi pred Gospodina sebe, svoj brak, svoju djecu i moliti za obnovu i iscjeljenje.

Molitvu pisanu u ženskom rodu možeš pročitati ili preuzeti ovdje, a u muškom rodu ovdje.

Preporučamo ti da ovu molitvu moliš i u sklopu našeg projekta „Deset pravednika“, kojem je cilj obnova brakova i obitelji.

Neka ti ova molitva donese obilje blagoslova i neka Gospodin obnovi i iscijeli tvoje srce, srce tvoga supružnika i srca tvoje djece.

Ustraj! I ne zaboravi proslijediti svima onima za koje znaš da im je potrebna i da će im koristiti!