PREDNOST KUPNJE U NAŠOJ WEB-KNJIŽARI - Provjerite opcije besplatne dostave!

POŠTARINA ZA NARUDŽBE KNJIGA U VRIJEDNOSTI DO 200 KN IZNOSI SVEGA 10 KN, DOK JE POŠTARINA ZA NARUDŽBE KNJIGA IZNAD 200 KN BESPLATNA!*
POŠTARINA ZA BOOK JE VEĆ UKLJUČENA U CIJENU!

*Vrijedi na području Hrvatske. Poštarina za inozemstvo: prema važećem cjeniku Hrvatske pošte.

book hr banner 130x1000px

Slučajno menadžer

Slučajno menadžer

100.00 Kn
Izdavač : Partner

Služio je i kao egipatski rob i kao egipatski lider. Iz zatvorske ćelije izdigao se na dvor i postao faraonova desna ruka. Ime mu je Josip, a u ovoj knjizi predstavljamo dobro poznatu biblijsku priču o njemu, no s drugačijeg stajališta, sta­jališta koje daje svjetlo i pruža nam mudrost za naše radno mjesto.
    
Dijelom radni priručnik, dijelom duhovni vodič, ova knjiga kombinira dragocjene spoznaje i pra­ktične savjete potrebne svim zaposlenim ljudima. Nastala kao proizvod autorovih radnih iskustava i intervjua s poslovnim liderima iz svih krajeva svijeta, knjiga Slučajno menadžer govori o važnosti života s integritetom, bilo da se nalazite na vrhu ili dnu korporacijske ljestvice.

Vidjet ćemo kako se Josip suočavao s pitanjima koja su uobičajena i u današnjem poslovnom svi­jetu. Na njegovu primjeru možemo naučiti kako se nositi s uspjehom, ali i s neuspjehom, kako marljivo raditi unatoč okolnostima u kojima se nalazimo, kako kreirati i provesti strategiju, kako se oduprijeti kušnjama te kako steći ispravan pogled na svrhu i značenje rada.

Vjera ima mnogo više veze s poslovanjem nego što su nas dosad učili, a ova knjiga stvara put kojim mogu ići i vrhunski menadžeri i mladi radnici.


Dr. Albert M. Erisman predavač je poslovne etike, poslovanja i tehnologije u poslovnoj školi Sveučilišta Seattle Pacific. Od 2011. predaje i na doktorskom studiju teologije rada, poslo­vne etike i liderstva na Teološkom fakultetu
G­­ordon-Conwell u Bostonu. Suosnivač je i glavni urednik časopisa Ethix (www.ethix.org), su­autor brojnih radova o tehnologiji i matematici te potpre­dsjednik projekta Theology of Work
(www.theologyofwork.org). Radio je trideset i dvije godine kao tehnološki direktor u Boeingu.


Rekli su o knjizi

Biti osoba koju će drugi željeti slijediti. Nadahnuti druge. Etično se ponašati. To su tek neke liderske karakteristike o kojima ćete više naučiti u knjizi Slučajno menadžer. Obvezno štivo za sve lidere i potencijalne lidere.
Gloria S. Nelund, predsjednica i direktorica u TriLinc Global-u; bivša direktorica Deutsche Bank North America Private Wealth Management

Slučajno menadžer predstavlja izvrstan dodatak današnjoj poslovnoj i teološkoj literaturi. ... Al nam donosi sjajne osobne primjere iz vlastite karijere u Boeingu, kao i primjere poslovnih lidera koje je upoznao. Međutim, najimpresivnije je što omogućuje da nas Josipova iskustva izazovu, nadahnu i pouče.
Dr.sc. David W. Gill, Mockler-Phillips profesor teologije rada i poslovne etike; direktor Mockler centra za vjeru i poslovnu etiku pri Teološkom fakultetu Gordon–Conwell

Poslovna etika koju Erisman navješćuje ovom knjigom može poslovnom svijetu dati oslonac za humanije postojanje, ništa manje kompetitivno ili zahtjevno, ali svakako s više smisla koji tako rijetko susrećemo u postupcima kojima se upravlja u poslovnom i općenito javnom životu.
Dr.sc. Damir Zorić, predsjednik Uprave, Euroherc d.d.

“Naš nam posao ne pruža smisao, nego mi sami donosimo smisao u naš posao”. ... Čitajući ovu knjigu uživao sam u otkrivanju te divne činjenice, tako slabo prisutne u današnjem poslovnom svijetu.
Ivan Topčić, suosnivač obiteljskog poduzeća TimKabel, proglašen poduzetnikom godine 2014. (HUM-CROMA)

Istodobno etično i poslovno! Slučajno menadžer odličan je primjer knjige iz poslovne literature, ali i riznica životne mudrosti na temelju poznate biblijske priče. ... Sigurno ću je preporučiti na svom blogu “Čitaj knjigu” kao i osobno svim svojim prijateljima.  
Alis Marić, blogerica & osnivačica bloga Čitaj knjigu

Knjiga Slučajno menadžer na izuzetno zanimljiv način povezuje suvremenu poslovnu praksu s biblijskom mudrošću.
Kristijan Cinotti, direktor i partner Mazars Cinotti Audit, autor knjige Što poduzetnici trebaju znati o financijama?Iz knjige

Kako govoriti o Bogu na radnom mjestu? (1) / Zabrana razgovora o vjeri (2) / Izbjegavanje razgovora o Bogu kako ne bi nikoga uvrijedili (3)

Košarica

Košarica je prazna