PREDNOST KUPNJE U NAŠOJ WEB-KNJIŽARI - Provjerite opcije besplatne dostave!

POŠTARINA ZA NARUDŽBE KNJIGA U VRIJEDNOSTI DO 200 KN IZNOSI SVEGA 10 KN, DOK JE POŠTARINA ZA NARUDŽBE KNJIGA IZNAD 200 KN BESPLATNA!*
POŠTARINA ZA BOOK JE VEĆ UKLJUČENA U CIJENU!

*Vrijedi na području Hrvatske. Poštarina za inozemstvo: prema važećem cjeniku Hrvatske pošte.

book hr banner 130x1000px

Dom u Bogu

Dom u Bogu

70.00 Kn
Izdavač : Figulus
Rasprodano

PRELISTAJ KNJIGU

o. Augustyn Pelanowski, OSPPE
13,6 x 20,4 cm, meki uvez
182 stranice


Meditacija na temu Knjige o Tobiji


Nevjerojatno je kako je naš Bog tako uzljubio one koji su najmanji. Čak ni apostoli nisu mogli razumjeti tu Isusovu naklonost. Godinama razmišljam o tome što znači biti bedak, najmanji, dijete, jer mi je stalo do Njegova Kraljevstva. Bog se nije objavio velikom svećeniku Eliju, nego djetetu Samuelu, i ni u čemu nije poslušao velikog svećenika Helija, nego je poslušao zanemarenu Anu i obdario ju sinom Samuelom. Slično, Marija se u svim objavama obraćala djeci ili nezrelim ljudima: djeci iz Fatime, Bernadetti Soubirous, djeci iz La Salette te konačno Indijancu Juanu Diegu iz Guadalupea.

Bedaci, životno nesposobni, naivni, nespretnjakovići sudbine, to... je naša istinita verzija. Oni što obično misle da nisu sposobni ni za što, sposobni su za Nebo, jer ako na zemlji ne odgovaraju ničemu, očito nisu „s te zemlje”. Nadaju mu se oni, koji se u životu ne nadaju više ničemu! Kako je to pravedno da se Bog sjeća onih koje su drugi zaboravili. (...)
Ulomak iz knjige


 

Možda će vas zanimati

Ranjeno svjetlo

Ranjeno svjetlo

70.00 Kn
49.00 Kn
30 % off
Dodaj u košaricu

Košarica

Košarica je prazna