Važna obavijest!

Od 1. rujna 2018. web-knjižara Kristofora objedinjuje se s web-knjižarom Figulus d.o.o. Tako ćete sve naše knjige moći kupovati na novoj, jedinstvenoj adresi: www.figulus.hr.

Napomena! Budući da zbog odredbi GDPR-a (zaštite osobnih podataka) ne smijemo korisnike koji su registrirani u knjižari Kristofori prebaciti u novu knjižaru, molimo Vas da se u novu knjižaru jednostavno sami registrirate ili kupnju napravite kao gost.

Svi kupci u našoj novoj knjižari www.figulus.hr tijekom rujna ostvaruju popust od 20%!.

book hr banner 130x1000px

Kako sam došla u Školu molitve?

NIsam požalila što sam se uključila u Školu molitve

U Školu sam došla na Gospodinov poziv. I dok razmišljam o tome, na um mi pada prorok Samuel: Gospodin ga je zazvao tri puta, i on mu je odgovorio: „Evo me!“

Tako sam i ja imala tri 'poziva' za Školu molitve. Oni su zvonili u mojoj svijesti, ali ih nisam u potpunosti čula u srcu. No, Gospodin me zvao sve dok se nisam odazvala. To je i dio ljepote naše vjere; On nikad ne odustaje od nas!

Nisam požalila što sam Mu odgovorila...

Prije Škole molitve, put me vodio kroz karizmatske molitvene zajednice, seminare, duhovne obnove, i znala sam da moj hod s Gospodinom ide preko karizmatskoga pokreta. Ali tijekom toga hoda, moj je duh žeđao za Božjom Riječi – za čitanjem, tumačenjem, razmatranjem, učenjem, molitvom; tražila sam zajednicu u kojoj ću moći kroz Riječ ući u još dublji odnos s Gospodinom.

I onda, kada mi je ponovno stigao poziv za Školu molitve, znala sam da se moram odazvati, da to nije više slučajno, već da mi Gospodin progovara iznova. I nisam požalila što sam Mu odgovorila.

Taj je poziv poput znaka moga duhovnog rasta u Gospodinu – kroz Tečaj škole molitve Kristofora.

Svjedoči: Polaznica Branka


 

Kako se uključiti: nove grupe


captcha
Powered by BreezingForms