Susreti svjedočanstva

  emerson1000x500

  Autor svjetskog bestselera o braku u Hrvatskoj

  U travnju 2018. dr. Emerson će u Hrvatskoj održati nekoliko seminara. Donosimo vam raspored susreta, a ulaznice u pretprodaji možete kupiti u našoj web-knjižari putem poveznica u nastavku za pojedini dan ili na našim mjesečnim molitveno-evangelizacijskim susretima (raspored). Broj mjesta je ograničen pa će svi koji unaprijed kupe ulaznicu imati rezervirano mjesto. 

  Opširnije

  MES za nutarnje iscjeljenje

  NOVO: Zagreb - MES za nutarnje iscjeljenje

  6. ožujka 2018. u 20 sati

  Organizirajući evangelizacijske susrete, uočili smo ogromnu potrebu za nutarnjim iscjeljenjem od osjećaja krivnje, manje vrijednosti, odbačenosti, neželjenosti; od raznih strahova, te depresivnih i tjeskobnih stanja; od ogorčenosti, tuge, razočaranja i nemogućnosti praštanja; od svezanosti i navezanosti na razne ovisnosti.

  Svjesni te potrebe, odlučili smo organizirati Molitveno-evangelizacijske susrete (MES) za nutarnje iscjeljenje, koji će se održati u prostoru Zagrebačkog velesajma (dvorana Brijuni). MES za nutarnje iscjeljenje vodit će Josip Lončar, a glazbeno će ga animirati vokalno-instrumentalni sastav Amorose.

  Kako je bilo na prvom susretu pročitajte ovdje.

  Moto molitvenog susreta Isusove su riječi „Dođite k meni SVI koji ste izmoreni i opterećeni i ja ću vas odmoriti.” (Mt 11,28)

  Napomena: umjesto ulaznica skupljat će se dobrovoljni prilog za pokrivanje troškova organizacije.


  Dvorana Brijuni - kako doći

  • Doći ispred južnog ulaza u Velesajam  (JUG I rampe na ulazu).
  • Skrenuti lijevo u hodnik (pošta  City expres, Ronis)
  • Kretati se duž hodnika do hall-a.
  • Iza štanda INFORMACIJE nalazi se desno ulaz prema stepenicama, kojima
  • stižete na prvi kat, A desno je dvorana Brijuni.

  Parkiranje se naplaćuje od 7 do 20 sati i to 3 kn po satu. Minimalno jedan sat a maksimalno 3 sata. Uređaj za naplatu se nalazi ispred ZV-a, na uglu trotoara.

  Organizator: Kristofori


  Obavijest o MES-ovima


  Ako na svoju e-adresu želite primati informacije s točnim vremenom održavanja karizmatskih susreta, svoj e-mail s naznačenim gradom pošaljite na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.