PREDNOST KUPNJE U NAŠOJ WEB-KNJIŽARI - Provjerite opcije besplatne dostave!

POŠTARINA ZA NARUDŽBE KNJIGA U VRIJEDNOSTI DO 200 KN IZNOSI SVEGA 10 KN, DOK JE POŠTARINA ZA NARUDŽBE KNJIGA IZNAD 200 KN BESPLATNA!*
POŠTARINA ZA BOOK JE VEĆ UKLJUČENA U CIJENU!

*Vrijedi na području Hrvatske. Poštarina za inozemstvo: prema važećem cjeniku Hrvatske pošte.

book hr banner 130x1000px

Ranjeno svjetlo

Ranjeno svjetlo

70.00 Kn
49.00 Kn
30 % off
Izdavač : Kristofori

 

Komentari Ivanova evanđelja
o. Augustin Pelanowski, OSPPE


Moje djelo, koje mi nadaje smisao, jest propovijedanje evanđelja. Ipak, prije nego što otpočnem, prvo zapisujem, meditiram, razmišljam – zagledavam se u sebe. Zapisujem svoje životno djelo dan za danom, jer mi je stalo da drugi vjeruju u Isusa i izmjeste se iz ovog svijeta, koji je poput koncentracijskog logora, u svijet u kojem vlada sreća. To je moj smisao života.
o. Augustyn Pelanowski, OSPPE


Najdublje se rane ne otkrivaju pred nepoznatima. Isus je pak stajao i otkrio sve svoje rane. Ne samo da ih je otkrio nego je i dopustio da Ga se dodirne. Njegove su riječi bile opipljive, a radost nije bila običan osjećaj, nego stanje potpune sreće. To je važno, jer živimo u svijetu u kojem prema riječima postajemo sumnjičavi, prije nego što ih netko izgovori ili preoblikuje u dokaze koji nas imaju u što uvjeriti. Onaj kojeg su vidjeli slomljena i ubijena na križu, poražen i okrvavljen, stajao je pred njima isijavajući mirom i radošću, otvorenih rana, ali lišen boli i šireći sreću oko sebe.
Odlomak iz knjige

Košarica

Košarica je prazna