fbpx

book hr banner 130x1000px

Što smo učinili u 2016.?

Prije svega zahvaljujemo dragome Gospodinu i našoj Majci Mariji na svim blagoslovima i na prilici da možemo zajedno raditi na Božjoj njivi za nebesko kraljevstvo. Također smo zahvalni za svakoga od vas koga nam je Gospodin stavio na put kako bismo Ga zajedno slavili i veličali. Hvala vam na svakoj molitvi i podršci. Neka vam Gospodin vrati mjerom preobilnom!

susreti

Molitveno-evangelizacijski susreti

U 2016. godini održali smo ukupno 68 susreta diljem Republike Hrvatske na kojima je sudjelovalo više od 15 000 braće i sestara. Od 2012. godine do danas održali smo ukupno 373 susreta.


„Škola molitve”

Školu molitve trenutno polazi više od 300 aktivnih polaznika iz 24 mjestâ diljem Republike Hrvatske u ukupno 46 grupâ.


Individualna molitva

U 2016. godini na individualnoj je molitvi (Koprivnica/Zagreb) sudjelovalo ukupno 145 osobâ. Od 2010. godine do danas na molitvi je sudjelovalo ukupno njih 985.


Hodočašća

Organizirali smo četiri hodočašća sv. Padre Piju u San Giovanni Rotondo, na kojima je sudjelovalo ukupno 230 hodočasnika s područja Republike Hrvatske i susjednih država.


Karitativni rad

Na razne smo načine pomagali organizacijama i pojedincima koji se bave promicanjem kršćanskih vrijednosti, kao što su Udruga Betlehem, Udruga Eho i slično. Također smo sudjelovali na humanitarnim koncertima, donirali naše knjige, časopis Book i CD-e te surađivali s različitim udrugama i pojedincima koji djeluju karitativno i/ili evangelizacijski.


Ostalo

Ove smo godine izdali 13 novih knjigâ; izdavali smo časopis Book; naš je bend Kristofori Hosana objavio dva nosača zvuka/CD-a duhovne glazbe - Kristofori Live I i Kristofori Live II; putem stranice na Facebooku uživo smo prenosili molitveno-evangelizacijske susrete zbog svih onih koji su htjeli, a nisu bili u mogućnosti sudjelovati te zbog sve braće i sestara koji nas prate izvan Republike Hrvatske. Učinili smo još mnogo toga, sve s ciljem da zajedno s vama što bolje upoznajemo i uzljubimo Gospodina te još više težimo vječnom životu.

Hvala vam svima od srca!

Vaši Kristofori