fbpx
Nepomireno društvo - nepomirena pamćenja

Devetnica Milosrđa - klanjanje zahvale

22.10. u 21 sat u Trnovčici!

Dođi i zahvali s Dehonijanskom mladeži za milosti zadobivene u Godini Milosrđa i po Devetnici Milosrđa! U četvrtak, 22. ovog mjeseca u 21 sat u Trnovčici!
Ujedno priprema za 3. nacionalni susret štovatelja Božjega milosrđa (22. 10. 2016., spomendan Ivana Pavla II., Marija Bistrica)!

Pojedinosti
Klanjanje pred Presvetim u znak zahvale za milosti isprošene Devetnicom Milosrđa, koja se od listopada 2015. do lipnja 2016. održavala svakog 22. u mjesecu u organizaciji Hrvatske dehonijanske mladeži, a uz potporu Ureda za mlade HBK i Koordinacije štovatelja Božjega milosrđa, održat će se u četvrtak, 22. rujna 2016. u 21 sat u župi BDM Majke Crkve i sv. Maksimilijana Kolbea u zagrebačkoj Trnovčici. Nebeski zaštitnici ovog zahvalnog klanjanja su sv. Faustina Kowalska, bl. Ivan Mendez, dehonijanski mučenik, te sv. Otac Pio.

Nakane Devetnice Milosrđa bile su: duhovna i moralna obnova hrvatske mladeži, mir u svijetu, blagoslovljeni plodovi Svjetskoga dana mladih u Krakovu te kanonizacija bl. Alojzija Stepinca. U Devetnici Milosrđa sudjelovali su i brojni molitelji i zajednice štovatelja Božjega milosrđa u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori.

Hrvatska dehonijanska mladež poziva sve na zajedničku molitvu, pridružujući postojećim nakanama i nakanu za blagoslovljen 3. nacionalni susret štovatelja Božjega milosrđa koji će se 22. listopada 2016., na spomendan sv. Ivana Pavla II. održati u Mariji Bistrici. (jv)

Više informacija potražite na https://www.facebook.com/koordinacija.bozje.milosrdje i http://ljubite.org/pg/hr/bozje_milosrde.html