Pročitaj na Book.hr

  Što smo učinili u 2017.?

  Prije svega zahvaljujemo dragome Gospodinu i našoj Majci Mariji na svim blagoslovima i na prilici da možemo zajedno raditi na Božjoj njivi za nebesko kraljevstvo. Također smo zahvalni za svakoga od vas koga nam je Gospodin stavio na put kako bismo Ga zajedno slavili i veličali. Hvala vam na svakoj molitvi i podršci. Neka vam Gospodin vrati mjerom preobilnom!

   

  Molitveno-evangelizacijski susreti

  U 2017. godini održali smo ukupno 45 susreta diljem Republike Hrvatske na kojima je sudjelovalo više od 8 500 braće i sestara. Od 2012. godine do danas održali smo ukupno 418 susreta.


  „Škola molitve”

  Školu molitve trenutno polazi više od 295 aktivnih polaznika iz 23 mjestâ diljem Republike Hrvatske u ukupno 46 grupâ.


  Individualna molitva

  U 2017. godini na individualnoj je molitvi (Koprivnica/Zagreb) sudjelovalo ukupno 150 osobâ. Od 2010. godine do danas na molitvi je sudjelovalo ukupno njih 1135.


  Hodočašća

  Organizirali smo ukupno pet hodočašća sv. Padre Piju u San Giovanni Rotondo, sv. Riti te u Svetu Zemlju na kojima je sudjelovalo ukupno 240 hodočasnika s područja Republike Hrvatske i susjednih država.

  Novi portal Book.hr 

  Pokrenuli smo novi portal Book.hr. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.


  Ostalo

  Ove smo godine izdali 11 novih knjigâ; putem stranice na Facebooku uživo smo prenosili molitveno-evangelizacijske susrete zbog svih onih koji su htjeli, a nisu bili u mogućnosti sudjelovati te zbog sve braće i sestara koji nas prate izvan Republike Hrvatske. Učinili smo još mnogo toga, sve s ciljem da zajedno s vama što bolje upoznajemo i uzljubimo Gospodina te još više težimo vječnom životu.

  Hvala vam svima od srca!

  Vaši Kristofori

  Božji plan

  Božji plan

  Neki svetac i sveti Petar razgovaraju u nebu:
  ‒ Vidiš, prijatelju, onaj čovjek ondje je bio jedan od najvećih pjesnika svoga vremena – reče sv. Petar.