fbpx

book hr banner 130x1000px

Isus me spasio od života u laži, od droge i prostitucije

Gošća susreta u Dugome Selu ovoga je mjeseca (24. rujna) Simona Mijoković, koja će svjedočiti o svome životu i obraćenju.

„Kao malo dijete bila sam zlostavljana. Rano sam došla u pakao droge, u sedmom razredu sa 13 godina počela sam pušiti travu, a u prvom srednje probala sam i heroin i kokain. U drugom razredu srednje škole oboljela sam od bulimije. Sa 16 godina cure su me uvele u prostituciju, iz koje sam pobjegla spašavajući se uz čovjeka koji je bio diler droge. Svaki mi je dan donosio kokain, na koji sam se poslije navukla. Mamu sam osuđivala što nije vidjela da me se zlostavlja i da sam upala u drogu”, dala je potresnu ispovijest u razgovoru za Večernji list.

Pronašla sam se u ženi Samarijanki, u Mariji Magdaleni, u preljubnici, u izgubljenom sinu… Slušala sam patera Zvjezdana i u svakoj njegovoj priči sam pronašla sebe. Sad svaki dan slušam Evanđelje jer sam svaki dan na misi i kažem: “Isuse, Abba, Oče! To ti meni govoriš i slušam tvoju riječ””

„Danas sam presretna jer bez mise ne mogu. Sveta pričest je moja snaga, moj mir, sva moja radost i slast, sveta pričest je moj Spasitelj Isus Krist. Mnogi me pitaju kako sam tako sretna i imam uvijek osmijeh na licu, i to sretan, iskren osmjeh. Ne onaj umjetan koji sam prezentirala 15 godina. Danas je moj osmijeh poklon od mog Spasitelja, od moje ljubavi Isusa. U crkvu kad dođem osjećam se kako tu pripadam, za tim čeznem, to želim. Isus me je spasio, spasio od života u laži, droge, bluda, bulimije….”


Karizmatski susret u Dugom Selu će se održati 24.9. u 18 sati

Susret sadrži slavljnje, molitvu svjedočanstvo (Simona Mijoković), predavanje (Josip Lončar)
Organizator: Kristofori, Medijski pokrovitelj: Book

Gradska sportska dvorana, Đure Dubenika 2, Dugo Selo (Karta)